bel voor meer informatie 06-119 598 26

Catering

Traiteur Dennis heeft een hoogstaande cateringservice. Wij bieden een complete verzorging van alle mogelijke culinaire producten. Indien gewenst zorgen wij ook voor bedienend personeel. Wij serveren onze producten bij u thuis, maar ook op elke andere locatie waar geen cateringservice voorhanden is. Uiteraard verzorgen wij ook de catering voor uw feest in Dorpshuis de Arne. Hierover vindt u meer informatie op de pagina De Arne. Kijk bij tarieven voor onze prijslijsten. Als u nog meer vragen heeft, dan kunt u gerust bellen of mailen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Mogelijkheden
De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Onze bezigheden bestaan bijvoorbeeld uit de verzorging van ontbijten, belegde broodjes, koude schotels, warme en koude buffetten, luxe diners, schalen met hapjes en uitgebreide walking dinners.

Soep
Elke zaterdag staat er een grote pan soep op het vuur in Dorpshuis de Arne. Als u vóór zaterdag bestelt kunt u ook genieten van één van onze heerlijke soepen, voor maar € 2,50 per persoon.

Home cooking
Wanneer u gasten heeft voor de maaltijd wilt u zelf ook graag aan tafel kunnen zitten. Traiteur Dennis komt bij u thuis koken, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het opdienen van gerechten. Traiteur Dennis is tegelijkertijd uw kok, uw bedienend personeel en uw afwasser.

Adviseur
Onze kok Dennis Willems staat al sinds 1997 in de keuken en beschikt dus over ruime ervaring. Vanuit de opgedane ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat, of u nu een nieuw bedrijf opstart of wijzigingen wilt aanbrengen in het concept van uw horeca-onderneming.

Freelance kok
Traiteur Dennis kan worden ingehuurd als zelfstandig werkend kok, maar heeft ook ruime ervaring als chef. Als u tijdelijk personeel tekort komt heeft u er na één telefoontje een flexibele en ervaren medewerker bij.