bel voor meer informatie 06-119 598 26

Locatie

Dorpshuis de Arne is een veelzijdige locatie die geschikt is voor diverse bezigheden. Hieronder vindt u een overzicht van enkele mogelijkheden. Heeft u andere wensen op culinair of gastvrij gebied, dan staan wij ook voor u klaar. Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen. 

Feest
De Arne is de perfecte locatie voor elk feest, zoals een kraamfeest, verloving, verjaardag, huwelijksjubileum, bruiloft, familiereünie of receptie. Het dorpshuis beschikt over alle benodigde faciliteiten en wij bieden een complete verzorging van dranken tot diners.

Vereniging
Verenigingen kunnen voor hun bijeenkomsten gebruik maken van het dorpshuis. Uiteraard kunnen wij indien gewenst ook consumpties verzorgen.

Begrafenis
Het dorpshuis is uitermate geschikt voor ontvangst van de bezoekers van een begrafenis. Ook rouwdiensten kunnen in een van onze zalen gehouden worden.

Vergadering
De Arne beschikt over een mooie vergaderzaal die plaats biedt aan maximaal twaalf personen. Tijdens vergaderingen verzorgen wij de gewenste consumpties. U kunt er zelfs voor kiezen om te vergaderen onder het genot van een hoogstaand x-gangendiner.

Cursus
Onze moderne, multifunctionele ruimtes zijn zeer geschikt voor het geven van een cursus. Wij verzorgen alles eromheen, zodat u zich kunt richten op de inhoud van de cursus.

High tea
Voor de beste scones moet u echt bij Traiteur Dennis zijn. Beleef een gezellig moment terwijl u geniet van allerlei zoete en hartige hapjes. Wij serveren er gratis onbeperkt koffie en thee bij.

Proeverij/workshop
Een proeverij of een workshop bij Dorpshuis de Arne is een leuke bezigheid voor teambuilding, een personeelsuitje, een familiefeestje of een vrijgezellenfeest. U kunt denken aan een bierproeverij, waarbij u exclusieve bieren geserveerd krijgt met passende hapjes. Een andere mogelijkheid is een wijnproeverij, waarbij een sommelier tijdens een hapjesdiner prachtige wijnen serveert. Wij kunnen ook een workshop verzorgen, bijvoorbeeld over een van de volgende onderwerpen: sushi, bonbons, wraps, hapjes, kreeft, Kamado grills, roken als bereidingswijze, taarten bakken.